ARESTAT PREVENTIV SUSPECTAT DE VÂNZARE DE DROGURI LA BALUL BOBOCILOR

Bărbatul de 34 de ani a fost arestat pentru intenția de a vinde droguri la un bal al bobocilor.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, suspectat că intenționa să vândă droguri de mare risc la un bal al bobocilor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, conform anunțului făcut luni de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Covasna.

Incidentul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 octombrie, când polițiștii au efectuat o razie în municipiul Târgu Secuiesc. În urma acestei acțiuni, bărbatul a fost prins în flagrant delict cu aproximativ 190 de grame de amfetamină, un drog de mare risc, ascunse într-o pernă aflată în portbagajul mașinii sale. Pe lângă droguri, autoritățile au descoperit și ridicat din autoturismul suspectului mai multe arme albe, inclusiv un box metalic, o bâtă de baseball, un cuțit și o tomfă, precum și sume de bani în lei și valută.

„Persoana a fost depistată în timp ce deținea droguri de mare risc și arme albe, iar din cercetările ulterioare a rezultat că acesta intenționa să participe la un alt eveniment dedicat tinerilor, în comuna Brețcu, județul Covasna”, se arată într-un comunicat al IPJ Covasna.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.