DEPUTATUL ADRIAN MIUȚESCU A PARTICIPAT LA LANSAREA CANDIDATURII LUI LUDOVIC ORBAN

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a participat la lansarea candidaturii lui Ludovic Orban pentru președinția României.

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a participat, împreună cu colegi de partid de la Argeş, la lansarea candidaturii lui Ludovic Orban pentru preşedinţia României. În acest context, dl Miuțescu a transmis următorul mesaj:

„Am avut onoarea de a participa, alături de o parte din echipa Forța Dreptei Argeș, la două momente esențiale pentru partidul nostru: Congresul Alianței Forțelor de Dreapta (Partidul Mișcarea Populară, Forța Dreptei, Alternativa Dreaptă și Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache), desfășurat la Universitatea Politehnică din București, și depunerea candidaturii domnului președinte Ludovic Orban la Biroul Electoral Central, la Romexpo. Îi doresc domnului Ludovic Orban mult succes în cursa pentru președinția României și sunt convins că va reprezenta cu cinste programul și valorile noastre liberal-conservatoare. De asemenea, le urez colegilor care candidează la alegerile parlamentare multă energie și determinare, alături de cele mai bune rezultate! Împreună, vom reuși!”

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.