CRIMĂ ȘOCANTĂ ÎN JUDEȚUL BACĂU: FATĂ DE 18 ANI UCISĂ ÎN PROPRIA CASĂ

O fată de 18 ani este înjunghiată mortal în fața fraților săi de către un băiat din aceeași localitate. Agresorul, cu probleme psihice, fusese externat recent de la psihiatrie.

Criză și groază în județul Bacău, unde o tragedie cutremură o întreagă comunitate. O fată de doar 18 ani a fost victima unei crime odioase, în propria sa locuință. Atacatorul, un tânăr de 20 de ani din aceeași localitate, a pătruns în casa fetei și, fără niciun motiv aparent, a înjunghiat-o în fața fraților ei mai mici.

Individul, cunoscut cu probleme psihice, fusese externat de la un spital de psihiatrie cu doar trei luni în urmă. Surse apropiate familiei susțin că tânărul fusese internat de mai multe ori pentru probleme psihice, fiind ultima oară externat sub semnătură chiar de către bunica sa.

Tragedia s-a petrecut când agresorul a ajuns la ușa casei victimei și a cerut un foc. Într-un moment de neînțeles, situația a escaladat, iar fata a fost înjunghiată fără milă. Poliția a intervenit prompt, reușind să-l rețină pe agresor și să înceapă o anchetă amănunțită pentru a clarifica circumstanțele acestui act șocant.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.