DOUĂ POLIȚISTE LOVITE ÎN ACCIDENT ȘI CONSIDERATE „AVARIAȚI”

Doi polițiști au fost grav răniți într-un accident și au fost catalogați drept „avariați” de colegi.

Cei doi polițiști loviți în accidentul care a avut loc în noaptea de 25 spre 26 septembrie s-au prezentat, spre uimirea colegilor de la Circulație, grav „avariați”. Cel care conducea autospeciala, Răzvan B., avea 10 copci la cap, iar celălalt, Cosmin A., care fusese lovit la piept, respira greu având și suspiciune de traumatism la coloana vertebrală.

Amândoi au fost izbiți în plin de un tânăr de 19 ani care făcea „liniuțe” pe b-dul Nicolae Bălcescu din Pitești, împreună cu un alt amic de 22 de ani. Se pare însă că cei doi polițiști nu aveau ce să caute în acel loc, ei fiind angajați ai Serviciului Rutier Județean, având ca atribuții efectuarea de verificări pe drumurile județene, circulația în interiorul localității fiind treaba Biroului Rutier al Poliției Municipiului Pitești.

Dar pentru că cei de aici nu mai fac față în condițiile în care de la București au venit colegi neexperimentați, se mai solicită ajutorul celor de la județ. Acum, cei doi au fost nevoiți să spună că, de fapt, se aflau întâmplător la locul accidentului, în momentul în care voiau să treacă de pe DN7 pe DN 65. Curat, murdar! Oare Sindicatul polițiștilor știe despre treaba asta?

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.