EXPOZIȚIA DE PICTURĂ „DINCOLO DE TIMP – ARTA CA IDENTITATE” LA GALERIA ROMANĂ DIN BUCUREȘTI

Expoziția „Dincolo de timp – Arta ca identitate” semnată de Mariana Cîmpeanu va avea loc la Galeria Romană din București în perioada 3-30 octombrie.

Vernisajul expoziției este programat pentru joi, 3 octombrie, la ora 18:00, conform informațiilor de la evz.ro. Evenimentul beneficiază de sprijinul prestigios al Academiei Oamenilor de Știință din România.

Pe durata expoziției, vizitatorii sunt invitați să participe la diverse activități menite să susțină creația artistică a Marianei Cîmpeanu. Acestea includ ateliere pentru iubitorii de artă, dialoguri culturale variate, întâlniri cu artista și acțiuni de caritate.

Deschiderea oficială a expoziției va fi condusă de Prof. univ. dr. ing. Doina Banciu, Președintele Academiei Oamenilor de Știință din România, în prezența Prof. univ. dr. Ioan Cristescu, Director General al Muzeului Național al Literaturii Române.

Evenimente ulterioare includ participarea la Noaptea Albă a Galeriilor, ateliere de artă pentru copii și adulți, precum și dialoguri culturale despre artă, filosofie și teologie, moderați de renumiți oameni de știință și cultură.

În cadrul expoziției va avea loc și lansarea cărții „Muguri de tăcere” de Gheorghe Dănișor, cu participarea autoarei Diana Dănișor și prezentarea grafică semnată de Mariana Cîmpeanu.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.