PROBLEME FINANCIARE LA CS MIOVENI: RISC DE EXCLUDERE DIN CAMPIONAT

CS Mioveni se confruntă cu dificultăți financiare majore, riscul fiind excluderea din campionat din cauza litigiilor cu foști jucători.

CS Mioveni nu trece prin cel mai bun moment al sezonului. În ultimele patru etape, echipa pregătită de Alin Chița a înregistrat o victorie, 2-0 cu Viitorul Pandurii, acasă, două înfrângeri, 0-1 cu AFC Câmpulung Muscel, și 0-4 cu Metalul Buzău, ambele în deplasare, și o remiză, 1-1 cu FC Argeș, pe propriul teren.

Jocul de sâmbătă, 28 septembrie, cu Metalul Buzău, disputat în deplasare și pierdut la o diferență destul de mare, nu trebuie să surprindă pe nimeni. Cu câteva ore înainte de meci, fotbaliștii pregătiți de Alin Chița au aflat că au fost depunctați din cauza unui litigiu pe care clubul îl are cu Alexandru Dandea, un fost jucător al grupării din Mioveni. O asemenea veste l-ar demoraliza și pe cel mai optimist om din lume.

CS Mioveni avea 8 puncte adunate în urma efortului depus pe teren de niște tineri dornici de a se afirma. Acei jucători au rămas acum cu doar 6 puncte în clasament. Este frustrant, nimic de zis! Mai ales din cauza faptului că suma pe care trebuie să i-o plătească clubul fostului jucător este de 9 mii de euro.

Gruparea din Mioveni se confruntă cu mari probleme de ordin financiar; mai mulți jucători care au îmbrăcat tricoul galben-verde au depus memorii și își cer drepturile. Dacă nu-și achită datoriile față de jucători, s-ar putea ca Argeșul să rămână doar cu două echipe în cel de-al doilea eșalon. Ar fi păcat, având în vedere faptul că s-au făcut eforturi uriașe de către Consiliul Local Mioveni, în anii precedenți, pentru ca echipa să aibă stabilitate financiară și să-și desfășoare activitatea în cele mai bune condiții.

Mai mulți jucători de la CS Mioveni ne-au contactat pentru a-și exprima nemulțumirea legată de faptul că echipa pentru care evoluează ar putea fi exclusă din campionat.

Deși joacă cu buzunarele goale, fotbaliștii sunt uniți și dispuși să se autodepășească pentru a-și îndeplini obiectivul, salvarea de la retrogradare. „Au mai fost momente grele, dar s-a zbătut domnul Ion Georgescu, fostul primar, și tot ne-a făcut rost de bani. Sper ca noul primar, domnul Costache, să iubească sportul și să nu renunțe la echipa de fotbal. Sunt zvonuri conform cărora domnii consilieri nu mai vor ca Primăria Mioveni să susțină activitatea echipei de fotbal.

Domnilor consilieri, nu lăsați fotbalul să moară în Mioveni, pentru că sportul înseamnă sănătate! Echipa aceasta este mândria orașului și trebuie să vă implicați mai mult. Sportul înseamnă și spectacol, veniți alături de noi și împreună vom reuși!”, ne-au spus mai mulți jucători ai echipei CS Mioveni.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.