MARIO ALEXANDRU FOJIĆĂ, CONDAMNAT LA 15 ANI DE ÎNCHISOARE PENTRU CRIMA DIN GRĂDINA BOTANICĂ

Mario Alexandru Fojică, condamnat la 15 ani de închisoare pentru crimă.

Mario Alexandru Fojică, tânărul care a înjunghiat mortal, în vara anului trecut, o fată în Grădina Botanică din Craiova și l-a rănit grav pe prietenul acesteia, rămâne cu pedeapsa de 15 ani de închisoare, în urma deciziei definitive dată, vineri, de Curtea de Apel Craiova.

Instanța Curții de Apel Craiova a respins ca nefondate apelurile declarate de inculpatul Fojică Mario-Alexandru și de partea civilă Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova împotriva sentinței penale din data de 28 iunie 2024, pronunțată de Tribunalul Dolj, prin care a fost condamnat Mario Alexandru Fojică la măsura educativă a internării într-un centru de detenție pe o perioadă maximă de 15 ani, instanța dispunând executarea acestei măsuri într-un penitenciar.

„Respinge, ca nefondate apelurile declarate de inculpatul Fojică Mario-Alexandru și de partea civilă Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova împotriva sentinței penale nr. 325 din data de 28 iunie 2024, pronunțată de Tribunalul Dolj în dosarul nr. 5596/63/2023. Deduce din pedeapsa principală aplicată inculpatului durata arestării preventive de la 28.06.2024, în continuare, la zi. Obligă apelanții la plata sumei de 100 lei fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 276 alin. 1 și 2 Cod procedură penală, obligă inculpatul Fojică Mario-Alexandru la plata către părțile civile Lungu Flavius Narcis, Lungu Ana-Maria și Lungu Alexia-Andreea a sumei de 4.020 de lei (3.750 de lei onorariu apărător ales și suma de 270 lei cheltuieli ocazionate de deplasare), cu titlu de cheltuieli judiciare făcute de aceasta”, se menționează în decizia definitivă a Curții de Apel Craiova.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.