CONDUCEA UN AUTOTURISM PENTRU TRANSPORT DE PERSOANE CONTRA-COST, FĂRĂ AUTORIZAȚIE

Un bărbat din Poiana Lacului, în vârstă de 49 de ani, a fost depistat conducând un autoturism pentru transport de persoane contra-cost, fără autorizație, în Pitești.

În ziua de 24 septembrie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 49 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe bulevarul Libertății, cu care realiza transport de persoane contra-cost, pe traseul Pitești – Băbana, fără a deține autorizație în acest sens.

De asemenea, cu ocazia verificării polițiștii au constatat faptul că în autoturism se aflau mai multe persoane decât numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare (7 persoane).

Ca urmare a abaterilor constatate, bărbatul a fost sancționat conform prevederilor Legii 38/2003 pentru transport de persoane fără respectarea normelor legale, respectiv OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice. Totodată, a fost dispusă măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare, a plăcuțelor de înmatriculare și suspendarea dreptului de a utiliza autoturismul pe o perioadă de 6 luni.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.