INVESTIȚII PNRR DE PESTE 197 MILIOANE LEIN ÎN SISTEMUL DE SĂNĂTATE DIN ARGEȘ

Ministerul Sănătății anunță investiții majore în sistemul sanitar argeșean prin fonduri PNRR în valoare de peste 197 milioane lei! 

Conform dr. Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătății, în județul Argeș vor fi făcute următoarele investiții:                                                                                     Construcția unui pavilion nou în Pitești dedicat medicinei operaționale politraumă și a unui laborator de radioterapie la Spitalul Județean de Urgență Pitești;
Reducerea riscului de infecții nosocomiale în 3 unități spitalicești din județ;
Reabilitarea și dotarea a 3 centre comunitare integrate în Curtea de Argeș și în comunele Merișani și Hârtiești;
Dotarea cu echipamente a 2 cabinete de planificare familială în Curtea de Argeș și Câmpulung;
Modernizarea unui număr de 66 de cabinete de medicină de familie;
Modernizarea și dotarea ambulatoriului de specialitate de la Câmpulung.

”Aceste proiecte arată o dată în plus că #sănătatea este o prioritate a Consiliului Județean Argeș și a Guvernului condus de Marcel Ciolacu. Să nu uităm că suntem județul care are în administrare cele mai multe unități spitalicești, în număr de 9 spitale. În ultimii 3 ani și jumătate au fost investiți peste 70 de milioane de euro în modernizarea, extinderea și dotarea infrastructurii spitalicești, din fonduri europene, guvernamentale și din bugetul Consiliului Județean Argeș. Continuăm să investim pentru sănătatea argeșenilor!”, afirmă Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.