BOLT ANUNȚĂ LANSAREA SERVICIULUI BOLT FOOD ÎN PLOIEȘTI, PITEȘTI ȘI GALAȚI

Bolt introduce Bolt Food în Ploiești, Pitești și Galați, oferind servicii de livrare de mâncare de la restaurante locale, cu promoții atractive pentru utilizatori.

Bolt anunță lansarea în Ploiești, Pitești și Galați a Bolt Food, aplicația prin intermediul căreia utilizatorii pot comanda mâncare de la restaurantele locale, între orele 10:00 – 22:00, sau pot programa livrări cu până la 72 de ore în avans.

Utilizatorii din Ploiești, Pitești și Galați se vor bucura de promoții în primele patru săptămâni de la lansare, iar printre beneficii se numără livrare gratuită pe o rază de 2 km și discount-uri de până la 20% pentru toate produsele din meniu. Toate ofertele speciale pentru clienți vor fi comunicate direct în aplicația Bolt Food și se vor derula pe durata unor intervale de timp limitate.

În Pitești, localnicii pot comanda deja de la Popeyes, Mesopotamia, Casa Argeșeană, Restaurant Matteo, Pizza Bonita House. Zona de livrare va fi extinsă, în urma feedback-ului primit de la utilizatori și a numărului de comenzi, transmite Bolt într-un comunicat de presă.

Pentru a folosi serviciile de livrare, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store, Google Play sau HUAWEI AppGallery, unde pot vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Bolt Food este acum prezent în 14 orașe la nivel național.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.