INCENDIU PUTERNIC ÎN HALA DIN COMUNA ȚIȚEȘTI, ARGEȘ

Un incendiu devastator a afectat o hală din comuna Țițești, Argeș, unde au intervenit pompierii cu promptitudine.

Un incendiu puternic a izbucnit luni, 23 septembrie, în județ, într-o hală din comuna Țițești, sat Valea Stânii, unde funcționau o vopsitorie și un service – după cum ne-a informat ISU Argeș. Pentru misiunea de stingere au fost mobilizate patru autospeciale cu apă și spumă și o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime. Totodată, pentru a asigura primul ajutor calificat, a fost alocat și un echipaj SMURD.

Pompierii au evacuat din interior, acolo unde se aflau și câteva butoaie cu ulei, două autoturisme. Trei autoturisme au fost afectate de flăcări. Conform sursei citate, incendiul a afectat și o parte dintr-o grămadă de rumeguș depozitată în vecinătatea construcției de aproximativ 400 mp (la prima evaluare). De la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității a fost trimis un utilaj pentru a ajuta la îndepărtarea rumegușului. Nu au fost persoane rănite. Paramedicii SMURD au transportat la spital o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a suferit un atac de panică.

„Echipajele de pompieri au efectuat operativ misiunile de localizare, stingere, salvare și protecție, reușind să evite propagarea flăcărilor la alte construcții aflate în imediata vecinătate a halei” – a mai transmis ISU Argeș. Potrivit sursei citate, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un mijloc de încălzire defect.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.