TÂNĂRĂ DE 16 ANI A ACROȘAT CINCI AUTOTURISME PARCATE DUPĂ O URMĂRIRE POLIȚIȘTEASCĂ

O tânără de 16 ani a acroșat cinci autoturisme parcate după o urmărire polițiește, refuzând să oprească la semnalele autorităților.

La data de 23 septembrie, în jurul orei 1:40, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) – Secția 11 Poliție, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism pe o stradă din Sectorul 3. Șoferul autoturismului a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea, ceea ce a dus la pornirea urmăririi acestuia de către polițiști, folosind semnale acustice și luminoase, conform informațiilor furnizate de DGPMB.

Ulterior, tânăra șoferiță a lovit cinci autoturisme parcate regulamentar. Un echipaj medical a sosit la fața locului, însă persoanele implicate în accident au refuzat îngrijirile medicale. Polițiștii au identificat o tânără în vârstă de 16 ani ca fiind bănuită de comiterea faptelor. Fata a fost testată cu aparatul etilotest și cu aparatul Drugtest, rezultatele fiind negative conform surselor citate.

Tânăra a fost condusă la sediul subunității de Poliție și apoi la Biroul Accidente Ușoare Sector 3. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.