ECHIPA FC MUSCELUL CÂMPULUNG SE PREGĂTEȘTE PENTRU UN DUEL GREU CU CORVINUL HUNEDOARA

Echipa FC Muscelul Câmpulung se pregătește pentru o confruntare dificilă cu Corvinul Hunedoara, într-un meci crucial din Liga 2.

Echipa FC Muscelul Câmpulung se pregătește de o confruntare foarte dificilă, în deplasare, cu Corvinul Hunedoara, un joc ce contează pentru etapa a șaptea din Liga 2. Partida se desfășoară mâine, de la ora 11, iar muscelenii îl vor avea pe bancă pe noul lor antrenor principal, Marius Bratu. Jucătorii din Câmpulung au un moral excelent înaintea partidei, având în vedere faptul că vin după un succes obținut în fața grupării CS Mioveni.

Costin Ghiță, președintele FC Muscelul Câmpulung, a declarat: „Noul antrenor Marius Bratu are ca obiectiv menținerea echipei în Liga a doua. Venim după o victorie prețioasă și un joc bun prestat în duelul cu CS Mioveni. Probabil că nu mulți ne dădeau vreo șansă. Știm ce echipă are Mioveniul, cu fotbaliști care au evoluat și în primul eșalon, dar forțele se egalează în momentul în care jucăm pe propriul teren. Băieții se mobilizează exemplar atunci când au meci acasă și pun mari probleme oricărei echipe.”

„În ceea ce privește meciul de la Hunedoara, ne așteaptă un joc greu, dar putem scoate un rezultat bun. Lotul adversarului a suferit modificări, înainte de începerea sezonului au plecat mai mulți jucători; nici Corvinul n-a început bine acest campionat. Jucătorii hunedoreni au evoluat și sub presiune, nu e ușor să obții rezultate bune, dar să știi că nu ai drept de promovare. Este frustrant, însă nu ai ce face, trebuie să te conformezi. Important este ca noi să intrăm pe teren cu ambiție, dăruire și devotament. Avem forța necesară de a scoate un rezultat pozitiv la Hunedoara.”

„În altă ordine de idei, ne mai dorim un jucător care să ne poate ajuta la îndeplinirea obiectivului, acela de a ne menține în liga secundă. Condiția este ca acel fotbalist să aibă experiență la nivelul primelor două ligi”, a adăugat Ghiță.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.