ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ: COD GALBEN DE PIOANE ȘI VÂNT PUTERNIC ÎN MAI MULTE JUDEȚE

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizare Cod galben pentru ploi torențiale și vânt intens în mai multe județe.

Administraţia Naţională de Meteorologie a extins, joi dimineață, avertizarea Cod galben de ploi torențiale, valabilă în mai multe judeţe. Astfel, în intervalul 19 septembrie, ora 10 – 19 septembrie, ora 21, în județele Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Tulcea și Constanța vor fi perioade cu averse. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 15…20 l/mp și izolat de peste 25 l/mp.

Potrivit meteorologilor, tot joi, în intervalul orar 10 – 21, în județele Galați, Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea, temporar vântul va prezenta intensificări cu viteze în general de 50…60 km/h. În intervalul 19 septembrie, ora 21 – 20 septembrie, ora 18, pe litoral vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze de 50…55 km/h și temporar 60…65 km/h. Local în județul Constanța, în prima parte a nopții vor fi averse, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi în general de 20…30 l/mp.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.