REABILITAREA BULEVARDULUI „PARDON” DIN CÂMPULUNG: LEGENDE ȘI ZVONURI

Reabilitarea Bulevardului „Pardon” din Câmpulung a generat legende și apariții neobișnuite, într-o lucrare de aproape patru ani.

Începută cu entuziasm și speranță, reabilitarea Bulevardului „Pardon” din Câmpulung a devenit subiect de discuție și zvonuri în timpul executării. Legendele urbane au început să se contureze în jurul acestei lucrări aparent obișnuite, transformându-l într-un loc de interes supranatural și umoristic.

Se spune că bulevardul a devenit subiectul unor apariții neobișnuite, inclusiv cele ale unor figuri publice precum fostul prefect Radu Perianu și liderul George Simion, ambele întâmplări fiind extrem de surprinzătoare pentru locuitorii din zonă.

În anul 2024, situația s-a intensificat atunci când evenimente neașteptate au avut loc pe bulevard. George Simion a fost zărit de două ori în căutarea primăriței, iar Mihai Gâdea, cunoscut jurnalist de la Antena 3, a fost văzut plimbându-se sub copacii seculari ai bulevardului. Aceste întâmplări au adus un plus de mister și umor în peisajul urban al Câmpulungului.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.