DERBY-UL LOCAL SE APROPIE CU PAȘI SIGURI

Derby-ul local se apropie și echipele se pregătesc intens pentru confruntare.

Pandurii sunt foarte, foarte buni, dar am reușit să câștigăm, iar în al doilea meci cu Muscelul Câmpulung pot spune că a fost o partidă mai proastă pentru noi. Nu ne-am creat foarte multe ocazii de a marca și am pierdut jocul. A fost o partidă foarte, foarte proastă pentru noi. Nu am reușit să facem nimic, față de meciul cu Pandurii, când ceea ce am pregătit în cursul săptămânii ne-a ieșit; majoritatea lucrurilor ne-au ieșit în acest meci. Ne-am creat ocazii, am marcat două goluri și am fost bucuroși de victorie. Acum ne antrenăm pentru meciul cu FC Argeș și sunt convins că o să câștigăm.

Da, așa este, vorbim despre un derby local și consider că va fi un meci foarte greu. Dar trebuie să ne motiveze mai mult lucrul acesta. Trebuie să dăm totul pe teren și, de ce nu, să câștigăm.

Au fost câteva meciuri în care norocul nu a fost cu noi. Ne-am creat multe ocazii, dar am ratat foarte mult. Da, am strâns foarte puține puncte în aceste partide, dar sper să fim mai atenți, să ne regăsim pe teren și să acumulăm cât mai multe puncte.

Trebuie să acumulăm cât mai multe puncte, pentru că, iată, trec etapele și, dacă nu acumulăm puncte, va fi foarte greu. Trebuie să muncim mai mult ca să acumulăm puncte și astfel ne putem vedea în play-off.

Da, intrarea în play-off. Dar cu multă muncă să vedem dacă se poate.

Vreau să muncesc cât mai mult. Și cum am spus, îmi doresc să intrăm în play-off, iar de la anul, dacă se poate, să prind o echipă de Liga I.

Este, cum v-am zis, o experiență foarte, foarte frumoasă pentru mine. Mă bucură acest lucru și mă motivează să mă antrenez și mai mult, suplimentar, și să ajung și la echipa mare.

Nu pot să vorbesc eu despre aceste lucruri. Nu sunt în măsură să vorbesc și nu vorbesc. Mai am contract cu CS Mioveni și o să dau totul pentru echipă. Important este ca suporterii din Mioveni să vină într-un număr cât mai mare și să ne susțină la următorul meci, cel cu FC Argeș, iar noi să îi facem mulțumiți cu o victorie.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.