MEDICUL STOMATOLOG COSTIN IULIAN BERECHET CONDAMNAT LA 10 ANI ÎNCHISOARE PENTRU AGRESESIUNE SEXUALĂ ȘI LIPSIRE DE LIBERTATE

Medicul stomatolog Costin Iulian Berechet condamnat la zece ani închisoare pentru agresiune sexuală și lipsire de libertate.

Medicul stomatolog Costin Iulian Berechet a fost condamnat, miercuri, de Judecătoria Sectorului 1, la zece ani închisoare pentru agresiune sexuală și lipsire de libertate, într-un dosar în care a fost acuzat de influencerița Ștefania Costache (Lolrelai) că ar fi violat-o, după ce a drogat-o în cabinetul de stomatologie. Potrivit deciziei instanței, medicul a primit opt ani închisoare pentru agresiune sexuală și șase ani pentru lipsire de libertate. În urma contopirii pedepselor, a rezultat o condamnare de 10 ani. De asemenea, Costin Iulian Berechet are interdicție pe o perioadă de 5 ani să mai exercite funcția de medic stomatolog ori alte specialități ale medicinei dentare, după ce iese din închisoare. În urmă cu trei ani, aceasta a povestit cum s-a petrecut totul: „Am fost la acest medic pentru a-mi aplica o bijuterie dentară. M-a invitat să fumez, să stăm de vorbă, dar eu îi spuneam că mă grăbesc. Și-a terminat țigara și a venit să îmi spună că am o căriuță. Am revenit pentru acea intervenție, mi-a dat cu acel spray cu lidocaină, și cu acel gel roșu. Avea un gust amar. Îmi zicea că nu am voie să elimin acea substanță din gură, dar am apucat să dau jumătate afară. Începusem să nu îmi mai simt mâinile și picioarele, apoi a început să pună mâna pe mine, pe picioare, apoi pe sâni, am dat să mă ridic și am căzut. I-am spus că sunt conștientă și că știu ce vrea să îmi facă”, a declarat concurenta în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.