INCIDENTUL DE SECURITATE DE LA PALATUL PARLAMENTULUI

Incidentul de securitate de la Palatul Parlamentului, unde o persoană a aruncat cu benzină, a dus la evacuarea a aproximativ 300 de persoane și la căutarea suspectului.

Un incident de securitate a avut loc, marţi, la Palatul Parlamentului, după ce o persoană a aruncat cu benzină la intrarea vizitatorilor de la Camera Deputaţilor, în Sala Constantin Brâncuşi. O angajată din interiorul Palatului a făcut un atac de panică, după ce ar fi fost stropită cu combustibil, aceasta primind îngrijiri medicale.

Focul a fost stins de pompierii din clădire. Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate. Suspectul, un bărbat care a fost surprins de camerele de supraveghere, este căutat, fiind luată în calcul varianta ca el să fi părăsit incinta. De altfel, fotografia sa a fost făcută publică, fiind solicitat sprijinul populaţiei. Jandarmeria precizează că în zona unde a avut loc incidentul accesul este liber, iar bărbatul nu a ajuns în zona de securitate din incinta clădirii.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a făcut publice mai multe fotografii cu suspectul, solicitând sprijinul cetăţenilor. Persoanele care îl văd pe bărbat sunt sfătuite să nu îl abordeze, ci să sesizeze Poliţia. ”Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun, săvârşită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc şi dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani”, a precizat MAI, referitor la fapta pentru care este căutat.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.