RIVALDINHO, UN NOU ÎNDRĂGOSTIT DE ROMÂNIA

Fotbalistul brazilian Rivaldinho s-a îndrăgostit de România și a părăsit o amprentă în fotbalul nostru.

Rivaldinho evoluează în fotbalul românesc din anul 2017, iar fotbalistul brazilian s-a îndrăgostit de țara în care s-a născut Davi, băiețelul său. În 2017, Rivaldinho ajungea în țara noastră, fiind transferat de către Dinamo București. Fiul fostului mare internațional brazilian Rivaldo nu a avut mari realizări în Ștefan cel Mare, însă a marcat un gol superb într-un meci cu Bilbao, disputat pe Arena Națională, în Europa League.

Rivaldo a fost un jucător unic în istoria fotbalului, câștigător al Balonului de Aur, în anul 1999, iar Rivaldinho a încercat să-i ducă numele mai departe. Fotbalistul brazilian a ajuns acum șapte ani în SuperLiga României, iar după 37 de meciuri în tricoul lui Dinamo, au urmat două aventuri nereușite la Levski Sofia, respectiv Viitorul Constanța. Ulterior, vârful a jucat timp de două sezoane la KS Cracovia, iar în vara anului 2022 a ajuns la Universitatea Craiova, unde nu a rupt gura târgului. Anul trecut, Rivaldinho a semnat cu Farul Constanța, acolo unde tatăl său a devenit ulterior acționar.

„Eu și soția mea iubim România, suntem foarte fericiți aici, România e o țară care ne-a surprins în mod plăcut. Nu știam cum e atunci când am venit, chiar mi-a fost puțin teamă. E o țară frumoasă, cu oameni buni, iar eu iubesc România. Cred că mă descurc bine. Eu am învățat româna, pentru că e o limbă latină, știam spaniola, italiana, portugheza. Dacă le știi și pe acestea şi ești deschis să înveți, înveți repede”, a declarat Rivaldinho pentru Orange Sport.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.