PREȘEDINTELE BIDEN PURTÂND O ȘAPCĂ DE CAMPANIE TRUMP LA EVENIMENTUL DE COMEMORARE A ATENTATULUI DE PE 11 SEPTEMBRIE 2001

Președintele american, Joe Biden, poartă o șapcă de campanie Trump, în semn de unitate, la un eveniment de comemorare a atentatului din 11 septembrie 2001.

Președintele Biden a fost fotografiat purtând o șapcă de campanie Trump în timp ce vizita o secție de pompieri din Pennsylvania, zona în care unul dintre avioanele deturnate de teroriști s-a prăbușit pe 11 septembrie 2001. Casa Albă a explicat că gestul său a fost un simbol de unitate într-un moment de comemorare a uneia dintre cele mai tragice zile din istoria recentă a Americii.

În imagini, se poate observa cum președintele Biden acceptă propunerea cordială a unui susținător al lui Trump de a purta șapca roșie marcată cu numele fostului său rival. Gestul a fost primit cu un zâmbet din partea liderului american. Campania Trump a reacționat prompt pe rețelele sociale, mulțumindu-i lui Biden pentru sprijin într-o postare însoțită de fotografia cu acesta purtând șapca.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.