PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PITEȘTI ORGANIZEAZĂ A TREIA CAMPANIE DE COLECTARE GRATUITĂ A DEȘEURILOR VOLUMINOASE ȘI DEEE

Primăria Municipiului Pitești, prin Salubritate 2000 S.A., anunță a treia campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și DEEE pentru locuitorii municipiului.

Piteștenii sunt invitați să participe la a treia campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și de echipamente electrice și electronice (DEEE) organizată de Primăria Municipiului Pitești, prin Salubritate 2000 S.A. În perioada 26 septembrie, de la ora 14:00, până pe 27 septembrie, la ora 13:00, locuitorii municipiului pot depozita aceste deșeuri în containere special amenajate în diverse zone.

Locațiile de colectare includ Trivale, Complex II, P.T. 608; Găvana, Complex Albina, Bl. D12-B21; Zona Nord – (Aleea Ionel Teodoreanu) Bl. C5-C7; Popa Șapcă, bl. D26 (Prima Market); Craiovei-Negoiu; Prundu, str. Cornel Chiriac, Bl. B25-B26 (biserică).

Pentru abonații casnici care doresc predarea deșeurilor voluminoase și DEEE direct din fața porții, se poate face o solicitare la numărul de telefon 0248/636 535 până pe 26 septembrie, la ora 14:00. Ridicarea acestora va avea loc în intervalul 30 septembrie – 04 octombrie.

Deșeurile acceptate pentru depozitare în containere includ mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, precum televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

Este important de menționat că este strict interzisă depozitarea deșeurilor provenite din construcții și demolări, deșeuri vegetale, periculoase, reziduale, reciclabile, componente auto precum parbrize sau anvelope etc.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.