ZIUA COMUNEI BOGAȚI, ÎN STRAIE DE SĂRBĂTOARE SUB EGIDA ”FESTIVALULUI OMENIEI”

Ziua Comunei Bogați s-a desfășurat sub egida ”Festivalul Omeniei”, marcând marea sărbătoare a Tăierii Capului Sfântului Ioan Botezătorul.

Săptămâna trecută, pe 29 august, de marea sărbătoare a Tăierii Capului Sfântului Ioan Botezătorul, localitatea Bogați s-a îmbrăcat în straie alese pentru a marca o nouă ediție a Zilei Comunei. Deloc întâmplător, manifestările pregătite de primarul Ion Gârleanu s-au desfășurat sub egida ”Festivalul Omeniei”.

Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, i-a înmânat lui Ion Gârleanu din partea președintelui Ion Mînzînă o diplomă de excelență în administrație și Trofeul Argeșului. ”Aceste distincții mă onorează și mă bucură. Sunt o recunoaștere a muncii noastre, a tuturor – primar, Consiliul Local, cetățeni – pentru a face din Bogați un loc cât mai bun de trăit. Multe dintre proiectele realizate la Bogați s-au datorat sprijinului pe care l-am primit de la Consiliul Județean și de la parlamentarii noștri, lucru pentru care mulțumesc încă o dată”, a spus primarul Ion Gârleanu.

La evenimentul de la Bogaţi au fost prezenţi din partea PSD Argeș deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeş, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputaţii PSD Nicolae Georgescu şi Nicolae Pavelescu, subprefectul Marius Pîrvu, directorul general adjunct DRDP București, Eduard Dima, primari din judeţ, consilieri locali şi judeţeni.

Primarul Ion Gârleanu a oferit, la rândul său, diplome de excelență președintelui CJ Argeș, Ion Mînzînă, parlamentarilor și ministrului Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, deputat de Argeș, ”în semn de înaltă apreciere și recunoștință pentru buna colaborare instituțională și pentru implicarea în dezvoltarea economică și socială a comunei Bogați”.

Ion Gârleanu a mai ținut să menționeze faptul că ”am sărbătorit împreună ziua localității noastre și, pe această cale, vă mulțumesc pentru numărul mare în care ați fost prezenți în această zi de sărbătoare, demonstrând încă o dată faptul că în momentele importante pentru comunitatea noastră formăm o echipă, că suntem gazde primitoare pentru invitații noștri, că știm să ne distrăm la fel de mult cum și muncim. Cu mândrie în suflet doresc tuturor multă sănătate, iar anul viitor ziua comunei Bogați să ne regăsească la fel de voioși!”

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.