ACȚIUNI ALE POLIȚIEI ÎN COMBATEREA CRIMINALITĂȚII ORGANIZATE

Polițiștii și procurorii au continuat investigațiile, dispunând sechestrul unor bunuri în valoare de peste 2,5 milioane de euro.

În urma activităților desfășurate la datele de 21 și 22 august a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au continuat, la data de 29 august a.c., activitățile de urmărire penală în cauză.

Astfel, a fost dispusă indisponibilizarea prin aplicarea sechestrului asigurător asupra părților sociale deținute de 3 dintre persoanele cercetate în cadrul a 5 societăți comerciale, asupra sumelor de bani identificate în conturile bancare ale acestor firme, precum și asupra a 4 autoturisme aflate în patrimoniile acelorași societăți comerciale.

Măsura asigurătorie a sechestrului a fost aplicată și cu privire la 11 terenuri (situate în județele Ilfov și Brașov) și a construcțiilor edificate pe 5 dintre acestea, valoarea totală fiind estimată la peste 2,5 milioane de euro.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.