CRISTIAN CIOACĂ ÎN DRUM SPRE O VIAȚĂ NOUĂ DUPĂ ELIBERARE

Cristian Cioacă, eliberat din închisoare, se confruntă cu dificultăți financiare și își caută un nou început.

Cristian Cioacă, bărbatul condamnat în anul 2014 pentru uciderea Elodiei Ghinescu, a fost eliberat din închisoare după o detenție de 10 ani. Cu toate acestea, separarea de trecutul său este o provocare continuă.

Conform informațiilor furnizate de realitatea.net, Cioacă a fost executat silit de ANAF pentru cheltuielile de judecată din dosarul său penal și are de achitat daune morale pentru crima pentru care a fost condamnat.

După eliberare, acesta s-a retras din atenția publicului, începând să lucreze ca șofer de TIR, iar ANAF l-a executat silit pentru suma de 135 de mii de lei, reprezentând cheltuieli de judecată contestate de Cioacă în instanță.

Cristian Cioacă se confruntă și cu datorii semnificative către familia Elodiei, fiind obligat să plătească daune morale în valoare totală de 380 de mii de euro. Acestea sunt destinate mamei și fratelui Elodiei, precum și fiului său Patrick Matei, rezultat al relației cu fosta avocată.

În ciuda eforturilor de a începe o nouă viață, trecutul întunecat al lui Cristian Cioacă rămâne o umbră peste planurile sale de viitor, mai ales că trupul Elodiei nu a fost niciodată găsit, iar acesta nu a recunoscut crima în cadrul procesului care a durat șapte ani.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.