SITUAȚIE CRITICĂ LA SPITALUL „SF. PANTELIMON”

Situație critică la Spitalul „Sf. Pantelimon” din cauza anchetei privind decesele suspecte.

Situație critică la spitalul „Sf. Pantelimon”, pe fondul anchetei legate de moartea suspectă a mai multor pacienți. Medicii de la ATI amenință din nou cu demisia și refuză să mai lucreze cu asistentele din dosar, de teamă să nu fie acuzați și ei de practici criminale.

Deja, la spital lipsesc patru medici anesteziști, cele două doctorițe acuzate de omor sunt în concediu pentru 45 de zile, încă un medic și-a luat concediu fără plată, iar un altul și-a dat demisia, potrivit unui post TV.

Cei rămași refuză să lucreze cu asistentele care au declarat la Parchet că au administrat medicamente fără știrea doctorilor.

„Hollywood in Pitești”, concert vocal-simfonic umanitar, în Piața Primăriei Pitești!

Pentru că toți amenință cu demisia, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a discutat cu managerul spitalului și a primit asigurarea că „organizarea internă și funcționarea secției poate să fie îmbunătățită”.

Cele două doctorițe acuzate de omor cu premeditare sunt cercetate acum în stare de libertate și se pot întoarce oricând la spital. Momentan, cadrele medicale și-au luat concediu de odihnă. Acum, oficialii din sănătate iau în calcul schimbarea legislației și protocoale pentru îngrijirea pacienților aflați în fază terminală.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.