INCENDIU PE AUTOSTRADA A1: MAȘINĂ CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI LA KM 104

Un incendiu a izbucnit pe Autostrada A1, la km 104, blocând traficul spre Pitești. Pompierii intervin, fără victime raportate.

Un incendiu a izbucnit luni seară pe Autostrada A1, acolo unde o mașină a luat foc. Traficul este blocat pe sensul București – Pitești. Polițiștii sunt deja la fața locului și au izolat perimetrul, în așteptarea pompierilor.

Incendiul a izbucnit la km 104. O coloană de mașini s-a format deja pe câțiva kilometri, pe sensul spre Pitești.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 104, pe sensul spre Pitești, în zona localității Oarja, județul Argeș, a izbucnit un incendiu la nivelul unei autoutilitare aflată în deplasare.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, șoferul reușind să se autoevacueze. Acest incendiu se manifestă cu flacără deschisă, iar mașina cuprinsă de flăcări se află pe banda de urgență, pe sensul de mers dinspre Capitală spre Pitești.

Astfel că, pentru a permite pompierilor să intervină și să stingă flăcările, traficul a fost complet oprit pe acest sens de mers. Până la reluarea circulației normale, șoferii sunt sfătuiți să apeleze la rute ocolitoare și să evite zona, astfel încât să nu se producă ambuteiaje.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.