INCENDII ÎN ARGEȘ: Pompierii au intervenit la cinci incendii care au afectat o suprafață de 16.200 mp

Pompierii argeșeni au acționat pentru localizarea și lichidarea a cinci incendii, afectând 16.200 mp de teren, în diverse localități.

În perioada 07.08.2024, ora 08:00 – 08.08.2024, ora 08:00, pompierii argeșeni au acționat pentru localizarea și lichidarea a cinci incendii, în urma cărora a fost afectată o suprafață de teren de aproximativ 16.200 mp. Au ars vegetație uscată, mărăciniș, litieră de pădure și deșeuri menajere, arderile necontrolate producându-se în comunele Budeasa (aproximativ 1.800 mp de vegetație uscată și în jur de 200 mp litieră de pădure), Bradu (aproximativ 200 mp de vegetație uscată și circa 20 ml gard din lemn), Morărești (aproximativ 4.000 mp litieră de pădure și mărăciniș), municipiul Curtea de Argeș (aproximativ 3.000 mp de vegetație uscată, flăcările prezentând pericol de propagare la casele din apropiere), orașul Costești (aproximativ 7.000 mp vegetație uscată, mărăciniș și litieră de pădure și în jur de trei tone deșeuri menajere).

O situație particulară s-a înregistrat în comuna Morărești, unde, în urma unui copac căzut pe firele de medie tensiune, au fost provocate scântei electrice, urmate de un incendiu de vegetație uscată, care s-a extins și la pădure. Copacul a fost degajat, iar incendiul a fost localizat și stins de către salvatori. La fața locului, a fost prezent și un echipaj al distribuitorului de energie electrică.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.