REZOLVARE DOSAR PENAL PENTRU FURT CALIFICAT ÎN PITEȘTI

Polițiștii din Pitești finalizează cercetările într-un dosar de furt calificat, cu o tânără de 18 ani ca principal suspect.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 14 mai a.c., în jurul orei 20:00, o tânără de 18 ani, din Ștefănești, în timp ce se afla într-un magazin de articole de îmbrăcăminte dintr-un centru comercial din Pitești, ar fi îndepărtat elementele de siguranță de la trei articole vestimentare, după care ar fi plecat. Ulterior, la o altă dată, aceeași tânără ar fi pătruns în același magazin, de unde ar fi procedat în mod similar, sustrăgând un alt element ce vestimentație.

Reamintim că, în ziua de 16 iulie, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.