MEDICI DE LA SPITALUL PANTELIMON AMENINȚĂ CU DEMISIA DUPĂ RETINEREA A DOI DOCTORIȚE

Mai mulți medici de la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Pantelimon amenință cu demisia după reținerea a două doctorițe acuzate de provocarea decesului unui pacient de 54 de ani.

Mai mulți medici de la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Pantelimon amenință cu demisia după reținerea a două doctorițe acuzate că ar fi provocat intenționat decesul unui pacient de 54 de ani, au declarat surse din spital pentru G4Media.

Nu e clar în acest moment dacă eventualele demisii vor afecta îngrijirea pacienților aflați acum la Terapie Intensivă. Procurorii au anunțat miercuri reținerea pentru 24 de ore a doi medici de la Spitalul Pantelimon din București sub acuzația de tentativă de omor și omor calificat, și a unei asistente pentru mărturie mincinoasă.

Anchetatorii susțin că cele două doctorițe au provocat moartea unui pacient în vârstă de 54 ani, internat în stare gravă la Secția ATI, prin scăderea dozei de nonadrenalină, fapt ce a condus la instalarea stopului cardio-respirator, urmat de decesul pacientului.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.