SPRIJIN UMANITAR PENTRU PERSOANELE FĂRĂ ADĂPOST DIN PITEȘTI

Persoanele fără locuințe cazate în adăposturile de noapte din Pitești vor primi ajutoare umanitare de urgență de la rezervele de stat.

Persoanele fără locuințe cazate în adăposturile de noapte din Pitești vor primi ajutoare umanitare de urgență, cu titlu gratuit, de la rezervele de stat – se arată într-un comunicat de presă al Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești (director executiv, Sorin Iancu).

Ca urmare a unui protocol încheiat între Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale și Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, în vederea sprijinirii persoanelor cazate în centre rezidențiale de îngrijire și asistență pentru vârstnici, fără adăpost și cu dizabilități, municipiul Pitești va primi de la rezervele de stat următoarele produse: Conserve de carne de porc în suc propriu (0,300 kg/cut.) = 540 bucăți; Conserve de pate de ficat (0,200kg/cut. ) = 1.476; 36 saci de dormit; 36 paturi; 36 saltele; 36 pături; 36 cearșafuri; 36 perne; 36 fețe pernă; 36 treninguri; 36 tricouri.

Pentru județul Argeș programul a fost coordonat de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș. Beneficiari ai acestor ajutoare vor fi persoanele fără adăpost din adăposturile de noapte ale Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești – se mai arată în comunicatul de presă.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.