TÂNĂR DIN ORADEA PRINS DE DOUĂ ORI CONDUCÂND CU VITEZE URIAȘE

Tânărul din Oradea, în vârstă de 20 de ani, a fost depistat conducând cu 140 km/h și 81 km/h, primind o amendă usturătoare și suspendarea permisului pentru 8 luni.

Un tânăr de 20 ani din Oradea a fost depistat de două ori în aceeași zi conducând cu 140 de km/h, respectiv cu 81 km/h, peste viteza legală, anunță IPJ Bihor. Bărbatul a primit o amendă de 6.600 de lei și a rămas fără permis de conducere timp de 8 luni, transmite News.ro.

La data de 3 august a.c., la ora 17.38, pe D.N. 19/E, în localitatea Fegernicu Nou, județul Bihor, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 190 de km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h, conform IPJ Bihor. Același tânăr a fost depistat la ora 17.41, tot pe D.N. 19/E, în afara localității Sărsig, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 171 de km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 90 de km/h.

”Conducătorul auto care a depășit limitele legale de viteză cu 140, respectiv cu 81 km/h, a fost sancționat contravențional cu 40 de puncte amendă, în valoare de 6.600 de lei și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 240 de zile, eliberându-i-se dovadă fără drept de circulație”, transmite Poliția Bihor.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.