TRANSFERURI ȘI PROGRAMUL FC MUSCELUL CÂMPULUNG PENTRU NOUL SEZON

Costin Ghiță, președintele de la FC Muscelul Câmpulung, vorbește despre transferuri și programul echipei pentru noul sezon.

Costin Ghiță: „Transferurile, deocamdată, nu s-au oprit la Câmpulung. Mai suntem în discuții cu jucători cu experiență la Liga 2 și la Liga 3, dar suntem mulțumiți de ce am adus până acum. Încercăm să mai semnăm săptămâna aceasta cu doi jucători, un junior și un senior, iar până la finele perioadei de transferuri suntem deschiși către alte transferuri, să discutăm în continuare cu jucători cu experiență.

Ce va fi pentru echipă în perioada imediat următoare, până la începerea campionatului? Păi, luni am efectuat viza medicală, săptămâna aceasta avem antrenamente, două jocuri amicale, iar apoi intrăm în linie dreaptă pentru primul meci din campionat, cel cu CSM Focșani. Avem un program bun, un program care ne poate aduce puncte, putem face câteva surprize. Începem cu două nou promovate, Focșani și Bihor, cu care ne putem bate de la egal la egal și putem obține puncte. Putem avea un start de campionat bun, dar totul depinde doar de evoluția jucătorilor…

În privința celor doi jucători care vor semna cu noi, pot să spun că este vorba despre Luca Florică, care a evoluat la Progresul Spartac și Tunari, și despre Dani Popescu, fratele lui Octavian Popescu de la FCSB”.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.