PORTARUL DRAGOȘ BALAURU EXCLUS DE LA UNIREA UNGHENI PENTRU AFIRMAȚII ȘOCANTE

Portarul Dragoș Balauru a fost dat afară de la echipa de ligă secundă Unirea Ungheni, după declarațiile tulburătoare făcute pe Facebook.

Portarul Dragoș Balauru a fost exclus de la echipa de fotbal Unirea Ungheni, din liga secundă, ca urmare a declarațiilor sale șocante făcute pe rețeaua de socializare Facebook. Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a demarat o anchetă pentru a investiga această situație, declarațiile lui Balauru fiind considerate extrem de grave.

„Vânătoarea mai e cum mai e, dar plăcerea cea mai mare este să calc pisici cu mașina”, a fost mesajul postat de Balauru pe Facebook, declarație care a stârnit un val de indignare și critici din partea publicului și a clubului.

Conducerea echipei Unirea Ungheni a luat decizia de excludere a portarului din lot și rezilierea contractului său, considerând că aceste declarații au adus un prejudiciu moral și de imagine clubului. Adrian Pop, managerul clubului, a subliniat importanța tratării cu seriozitate a astfel de situații și a anunțat că echipa își va continua pregătirea conform planificărilor fără Balauru.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.