INCIDENT LA HOTEL BELVEDERE DIN OLIMP: MAI MULTE PERSOANE, PRINTRE CARE ȘI COPII, POSIBIL INTOXICATE

Mai multe persoane, printre care și copii, posibil intoxicate la Hotel Belvedere din Olimp, aparținând omului de afaceri Mohammad Murad.

Mai multe persoane (printre care și minori) acuză stare de rău, senzații de sufocare, respirație greoaie. Pentru gestionarea eficientă a situației, la nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție, a transmis ISU Dobrogea.

Până la acest moment au fost alocate cinci autospeciale pentru transport victime multiple și 2 ambulanțe SAJ. Potrivit unor surse, intoxicarea ar fi putut fi provocată de apa din piscină. Momentan, opt copii sunt evaluați medical de echipajele Smurd și sunt conștienți dar agitați.

Opt copii au plecat cu SAJ la Spitalul Mangalia, alți patru sunt în evaluare. Potrivit ISU Dobrogea, au fost transportați la spital încă: un adult și un copil cu Smurd, un adult cu Smurd, un adult cu SAJ și trei copii cu doi aparținători adulți cu autospeciala pentru transport victime multiple.

Reprezentanții Spitalului Municipal Mangalia au precizat că din cei șase pacienți (trei copii și trei adulți) aduși la Spitalul Municipal Mangalia, doar unul dintre adulți prezintă simptome mai accentuate: tuse, greață, vărsături. Cu toții sunt la oxigen și li se administrează cortizon timp de jumătate de oră, conform informațiilor de la Ziua de Constanța.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.