COLIZIUNE ÎNTRE DOUĂ TIR-URI PE DN 7, TRAFIC BLOCAT LA VALEA OLTULUI

Doi TIR-uri s-au ciocnit pe DN 7, Valea Oltului, blocând traficul complet în zona localității Câineni.

Două TIR-uri s-au ciocnit, joi seară, pe DN 7, Valea Oltului, în zona localităţii Câineni, traficul fiind complet blocat pe ambele sensuri, la nici o oră după reluare.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 237, în zona localității Câineni, județul Vâlcea, a avut loc o coliziune între două autotrenuri, în urma căreia nu au fost înregistrate victime, însă traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, anunță Centrul Infotrafic, potrivit news.ro.

Se estimează reluarea normală a circulației după ora 22:00. Traficul a fost redeschis doar la ora 20.00 și se va închide, vineri, la ora 6.00. Zeci de vehicule așteaptă, zilnic, redeschiderea traficului pe DN 7, în zona unde se fac lucrări.

Mașini, camioane și TIR-uri așteaptă în parcările din zonă, iar la ora 20.00, când circulația se reia, este foarte mare aglomerație în zonă. Luni, 8 iulie, au început defrișările pe Valea Oltului în vederea continuării lucrărilor la autostrada spre Sibiu.

„Reamintim că lucrările desfășurate în această zonă reprezintă risc de căderi de material lemnos, stânci și pământ, motiv pentru care a fost absolut necesară restricția totală a circulației pe timpul zilei pe un sector al DN7. În lungime de aproximativ 8 km, sectorul DN7 cuprins între Boița și Lazaret este închis zilnic între orele 6.00 și 20.00 în perioada 08 iulie – 09 august. În acest interval de timp constructorul secțiunii 2 a autostrăzii Sibiu – Pitești trebuie să defrișeze aproximativ 10 ha de pădure aflată în zonele critice și să asigure traseele necesare proiectării și execuției. Lucrările vor fi reluate mâine la ora 6.00”, a transmis CNAIR.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.