PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, ÎNGRIJORAT DE TRAGEDIA DIN MUNȚII BUCEGI

Președintele Klaus Iohannis exprimă îngrijorare în urma tragediei din Munții Bucegi, unde o tânără a fost ucisă de un urs.

Președintele României, Klaus Iohannis, a reacționat cu îngrijorare la tragedia recentă din Munții Bucegi, unde o tânără a fost ucisă de un urs. Aflat la summitul NATO din SUA, Iohannis a subliniat că situația este alarmantă, menționând că evenimentul l-a șocat profund.

Iohannis a adăugat că, fiind și el în Munții Bucegi sâmbătă, aproape de locul tragediei, este profund afectat de cele întâmplate. El a accentuat că problema interacțiunii cu urșii nu este nouă, dar că politicienii au reacționat doar punctual în astfel de situații nefericite.

„Cred că s-a ajuns prea departe, sunt foarte îngrijorat și m-a șocat evenimentul. M-a șocat, sâmbătă am fost eu pe un traseu din Munții Bucegi, și după puțin timp, să aflu că foarte aproape de locul în care m-am aflat s-a întâmplat această nenorocire. Îmi pare foarte rău pentru persoana care a fost o victimă, pentru familia ei. Dar îmi pare foarte rău pentru România, fiindcă avem resurse naturale incredibile și nu prea știm să le gestionăm cum trebuie”, a declarat șeful statului român.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.