GRUP INFRAȚIONAL SPECIALIZAT ÎN TRAFIC DE PERSOANE, CONDAMNAT DE CURTEA DE APEL

Sentință definitivă într-un dosar cu 12 proxeneți, doar trei dintre ei având serviciu.

Un grup infracțional specializat în trafic de persoane și proxenetism, format în 2019, a fost condamnat de Curtea de Apel Pitești. Membrii recrutau fete din familii dezorganizate sau defavorizate, exploatau sexual prin metoda „loverboy” și „touring”. Inculpații restrângeau libertatea victimelor, folosind amenințări și violență fizică pentru a le constrânge să practice prostituția.

Proxeneții plasau victimele în moteluri sau apartamente închiriate, postând anunțuri pentru atragerea clienților. Victimele erau agresate, amenințate și șantajate. Inculpații obțineau bani din exploatarea acestora, investind în mașini de lux și jocuri de noroc. Membrii grupării își transferau victimele între ei, tratându-le ca simple bunuri.

Anchetatorii au descoperit că membrii grupului obțineau profit și după închisoare, ajutându-se reciproc. Inculpații planificau detaliat activitatea de exploatare și își împărțeau profitul. Sentința Curții de Apel Pitești a schimbat încadrarea juridică pentru un inculpat, iar alți membri au primit pedepse cu executare sau suspendare. Gruparea a acționat cu brutalitate și cinism, exploatând femei vulnerabile în scopuri financiare.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.