ACCIDENT ÎN PARCUL CU DINOZAURI DIN HUNEDOARA: 4 COPII RĂNIȚI ÎN URMA RUPTURII UNEI COARDE LA TIROLIANĂ

4 copii cu vârste între 7 și 12 ani au fost răniți grav după ce s-a rupt coarda tirolienei în parcul tematic din Hațeg.

4 copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani au fost răniți, marți, în parcul tematic cu dinozauri din zona Hațeg, județul Hunedoara. Conform primelor informații, micuții au căzut de la înălțime după ce s-a rupt coarda tirolienei pe care se dădeau.

Copiii, doi băieți și două fete, au fost răniți în urma căzăturii de la câțiva metri înălțime. Mai multe echipaje medicale au intervenit în parc pentru a le acorda primul ajutor, relatează Opinia Timișoarei. La fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD pentru a-l prelua pe cel mai grav dintre răniți, un băiat de 7 ani.

„În parcul de distracții Dinosaur World Transylvania din comuna Râu de Mori a avut loc un accident în urma căruia 4 minori, doi băieți și două fete au suferit mai multe traumatisme prin cădere de la înălțime. Practic, din primele informații s-a rupt cablul tirolienei, iar cei 4 au căzut de la 2 – 2,5 metri. Intervenția medicală este asigurată de Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara și un minor de 7 ani va fi transportat cu elicopterul la Spitalul din Hunedoara, iar ceilalți 3 vor merge la Spitalul din Deva. Copiii au suferit multiple traumatisme prin cădere de la înălțime”, au transmis reprezentanții ISU Hunedoara.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.