REABILITAREA PODULUI PESTE PÂRÂUL BASCOV ÎN PITEȘTI, ÎN GRAFIC

Activitatea este în grafic pe șantierul din nordul municipiului Pitești, mai exact acolo unde se lucrează la reabilitarea podului peste pârâul Bascov. Primarul Cristian Gentea ne-a informat pe pagina sa de Facebook că la sfârșitul săptămânii trecute a fost turnată la pod placa de suprabetonare.

„Constructorul lucrează intens, în cadrul acestui proiect, pentru redeschiderea circulației, la doar cinci luni de la momentul forării primilor piloni! Avem semne clare că, odată cu începerea noului an școlar, vom putea intra din nou în Pitești și dinspre nodul rutier Bascov! Planificarea lucrărilor prevedea ca, în luna august, drumul provizoriu să fie închis trei săptămâni pentru realizarea ultimelor etape din proiect. Însă am găsit, împreună cu constructorul, o soluție pentru ca disconfortul în trafic să fie cât mai mic” – a transmis edilul-șef al Piteștiului.

Lucrările sunt realizate de PORR Construct, care a lucrat foarte serios la Autostrada Sibiu – Pitești pe tronsonul Sibiu – Boița și se ocupă, în prezent, și de Secțiunea 4 (Tigveni – Curtea de Argeș).

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.