Doi argeșeni au pătruns într-o casă din Pitești și au furat 40.000 de euro. Cum i-au prins polițiștii

Doi bărbați din judeţul Argeș au fost implicați într-un caz de furt de proporții, în valoare de aproximativ 40.000 de euro, desfășurat în Pitești. Incidentul a avut loc pe 21 iunie, când proprietara locuinței nu se afla acasă.

Potrivit informațiilor obținute, un piteștean în vârstă de 39 de ani, fiul concubinului persoanei vătămate, și un tânăr de 23 de ani din Beleți-Negrești au intrat în casa respectivă și au sustras suma menționată anterior. Ulterior, polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Secției 3 Pitești au demarat o anchetă riguroasă.

În urma investigațiilor, bărbatul de 39 de ani a fost reținut în noaptea de 3 spre 4 iulie și supus unui test cu poligraf, acesta recunoscând parțial implicarea în furt. Suma de aproximativ 30.500 de euro a fost recuperată, iar individul a declarat că a folosit o parte din bani pentru achitarea unei datorii.

La data de 4 iulie, tânărul de 23 de ani a fost identificat și reținut pentru 24 de ore. Conform IPJ Argeș, cei doi suspecți ar fi pătruns în locuința victimei și ar fi sustras suma menționată, folosind o cheie potrivită.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru furt calificat, iar bărbatul de 39 de ani se află sub control judiciar pentru 60 de zile, în timp ce tânărul de 23 de ani urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru luarea unor măsuri preventive. Ancheta continuă pentru identificarea întregii activități infracționale și pentru aplicarea măsurilor legale corespunzătoare.
Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.