Femeia care îl acuză pe Brânză că a bătut-o i-a făcut plângere penală şi pentru distrugere şi furt de arbori

La finele lunii iunie 2024, Judecătoria Curtea de Argeș a emis o hotărâre în favoarea reclamanților Ion și Livioara Andrei, cunoscută sub numele de Brânză, patronul SC Andris SRL, care a fost achitat de ÎCCJ de o pedeapsă de zece ani închisoare pentru fraude silvice în dosarul Cheresteaua 1, și a soției sale. Conform deciziei instanței, aceștia urmează să primească suma de 27.000 lei pentru vânzarea unei livezi, la care se adaugă 3.365 lei cheltuieli de judecată, în schimbul restituirii terenului, pentru a se restabili situația anterioară. Cu toate acestea, hotărârea nu este definitivă și poate fi contestată prin apel.

Un aspect interesant al cazului este că pârâtul este soțul femeii care l-a acuzat pe patronul fabricii Andris SRL că ar fi agresat-o, determinând-o să depună o plângere penală după ce a primit un certificat medical ce recomanda 30 de zile de îngrijiri medicale. Mai mult, soții Tudor au reclamat faptul că mai mulți arbori și pomi fructiferi au fost distrusi pe terenul de Sub Mal, iar în acest sens se desfășoară o anchetă privind furtul, distrugerea și tăierea arborilor, cu deja câteva audieri efectuate în acest caz. Astfel, soții Tudor ar urma să primească înapoi terenul, însă livada lor nu mai există acolo. Ei solicită compensarea pentru pomii tăiați și pentru cei doi ani în care nu au putut beneficia de uzufructul terenului lor.

În declarația sa către comandantul Poliției Pietroșani, Elena Tudor, vecina din Gănești a lui Ion Andrei, a relatat un incident în care acesta ar fi deposedat-o și agresat-o verbal și fizic. Pe de altă parte, Ion Andrei neagă acuzațiile, afirmând că pomii au fost tăiați de către proprietarii de la care a cumpărat livada. În ciuda conflictului, acesta susține că acuzațiile sunt nefondate și că este dispus să aducă martori pentru a-și demonstra nevinovăția.

Situația se complică și mai mult odată cu alte probleme penale în care este implicat Ion Andrei, cunoscut și sub numele de „Brânză”, fiind principalul inculpat în dosarul „Cheresteaua”. Astfel, un nou scandal izbucnește în urma acuzațiilor unei femei care îl acuză pe „Brânză” de agresiune fizică. În același context, Judecătoria Pitești a emis o decizie prin care Inquieto este obligat să plătească 100.000 euro daune morale către mama unui tânăr decedat într-un accident de muncă pe șantierul din Găvana.
Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.