Trupe cu greutate se pregătesc de Posada Rock

Au început pregătirile pentru cea de-a ediție a Festivalului de Muzică Rock „Posada” de la Câmpulung, programată să aibă loc în perioada 30 august – 1 septembrie pe Stadionul Municipal. Evenimentul se anunță a fi unul de amploare, având în vedere prezența unor nume sonore care și-au confirmat participarea. Printre acestea se numără trupa americană Symphony X, care va susține un recital în premieră în România, în cadrul aniversării a trei decenii de activitate. Symphony X, care a fost prezentă în turnee mondiale alături de trupe de prestigiu precum Megadeth, Dream Theater, Anthrax și Nevermore, este considerată un reper în peisajul metalului progresiv internațional.

De asemenea, în cadrul ediției din 2024 a festivalului Posada Rock vor concerta formații precum Overkill, Benediction, VOLA, Temic și Parasite Inc. Înainte de aceste prestații, se va desfășura o selecție pentru competiția destinată trupelor underground.

În paralel cu aceste evenimente muzicale, Festivalul Posada va găzdui și alte activități culturale și artistice, oferind publicului o experiență de neuitat.
Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.