Concurs pentru posturi de conducere la Spitalul Municipal Câmpulung

Concurs pentru posturi de conducere! Spitalul Municipal din Câmpulung caută directori. Sunt vizate posturile de director financiar – contabil și director de îngrijiri.

Data limită până la care candidații pot depune actele pentru dosarul de concurs este de 17 aprilie. Documentele vor fi depuse la sediul instituției.

La examen se pot înscrie candidații care îndeplinesc mai multe cerințe. Pentru postul de director financiar-contabil se pot înscrie candidații care sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic. De asemenea se solicită cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor.

Pentru postul de director de îngrijiri, candidații trebuie să fie asistenți medicali generaliști principali și să aibă cel puțin 2 ani vechime. De asemenea, trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă sau scurtă durată, cu diplomă de licență/absolvire.

Examenele pentru cele două posturi se vor organiza în data de 25 aprilie, ora 10.00 – proba scrisă, ora 13.00 – susținerea orală a proiectului de specialitate, ora 15.00 – interviul de selecție, la sediul administrativ al Spitalului Municipal Câmpulung.

Bibliografia pentru concurs/examen și temele – cadru pentru proiectul de specialitate se găsesc la avizierul Spitalului Municipal Câmpulung și pe pagina de internet a unității sanitare.