10 gospodării inundate la Budeasa Mică. Apa din casă le-a ajuns până la genunchi!

Pârâul Budeasa a ieşit din matcă, astăzi, din cauza ploilor abundente, inundînd străzile, curţile şi locuinţele oamenilor din Budeasa Mică.
„Am intervenit cu mai multe autospeciale şi motopompe remorcabile şi transportabile pentru evacuarea apei din mai multe gospodării, atât în localitatea Mărăcineni cât şi în Budeasa Mică, acolo unde pârâul Budeasa a ieşit din matcă şi a inundat mai multe gospodării. Apa a fost evacuată din interiorul locuinţelor, dar şi din beciuri şi curţile oamenilor. Deasemenea s-a intervenit pentru degajarea unui autoturism rămas blocat în viitură. În autoturism se afla o singură persoană, acesta a suferit doar un uşor atac de panică” declara Mădălina Epure, purtător de cuvînt al I.SU.Argeş.
În casele inundate apa le ajungea oamenilor până la genunchi. Printre cei care s-au trezit cu viitura în locuinţă se numără şi o bătrână supraponderală care le-a cerut ajutorul pompierilor, dar a refuzat să-şi părăsească proprietatea. Localnicii împreună cu pompierii au făcut baraje din saci cu nisip, în încercarea a-şi proteja bunurile de inundaţii.