Zeci de grenade găsite la Piteşti ,pe un şantier. Pirotehniştii le-au ridicat!

Zeci de grenade au fost găsite, în urmă cu puţin timp, pe un şantier din Piteşti. Muncitorii lucrau cu un buldoexcavator când au văzut un proiectil. Pirotehniştii au săpat mai bine de o oră şi au găsit 21 de grenade defensive şi ofensive.

Grenadele au fost descoperite de muncitorii care săpau pe un şantier pe strada Lânăriei din Piteşti. oamenii au văzut proiectilul şi au sunat la 112. la scurt timp mai multe echipaje de Poliţie, pompieri şi pirotehnişti s-au deplasat în zonă.

Primele măsuri de siguranţă au fost luate. Au fost îndepărtaţi muncitorii şi circulaţia a fost blocată pe un sens. Oamenii legii au dirijat traficul.

Pirotehnişti din cadrul IPJ Argeş şi ISU Argeş au început să sape găsind proiectil, după proiectil. Au descoperit în final, 21 de grenade, 18 defensive şi 3 ofensive. Dintre acestea 12 reprezentau un real pericol, putând să explodeze în orice moment, având focos.

Grenadele au fost ridicate şi aşezate în lăzi speciale pentru a fi transportate în siguranţă. Toate urmează să fie distruse de echipele de pirotehnişti din cadrul ISU Argeş.