Record înregistrat de aparatul radar duminică, pe un tronson din Mioveni. Vitezoman prins cu 212 kilometri la oră, pe DN 73E, breteaua care face legătura între DN 73 şi Uzina Dacia.

Vitezoman prins cu 212 kilometri la oră, de poliţiştii Formaţiunii Rutiere din cadrul Poliţiei Mioveni, duminică. Şoferul, Mircea O., de 48 de ani, din comuna Lereşti, judeţul Argeş, conducea un BMW seria 5. Acesta gonea dinspre DN 73 către Mioveni când a fost înregistrat de aparatul radar, rulând cu viteza uluitoare. Oamenii legii l-au tras pe dreapta şi i-au reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile. În plus, conducătorul auto a fost amendat cu suma de 1.305 lei.

DN 73E a fost construit pentru a face legătura între DN 73 şi Uzina Dacia fiind un drum expres. Şoferii sunt tentaţi să calce tare pedala acceleraţiei profitând de faptul că benzile sunt largi iar asfaltul este de bună calitate. Mulţi conducători au rămas fără permis din cauza vitezei pe tronsonul amintit,însă, până acum, Mircea O. este şoferul care a fost prins rulând cu viteza cea mai mare. Acesta a depăşit limita legală de 70 km/h cu nici mai mult, nici mai puţin, de 142 km/h.