VIDEO-Detalii cutremurătoare! Polițistul i-a pus fiului pistolul la cap și a tras

Ies la iveală detalii cutremurătoare! Polițistul i-a pus fiului pistolul la cap și a tras. Apoi s-a întins lângă el în pat și s-a împuşcat şi el. Ofiţerul BCCO Piteşti a lăsat mai multe bilete prin care îşi justifică gestul şocant.

Polițistul i-a pus fiului pistolul la cap și a tras. A folosit o pernă ca să nu facă zgomot. După ce şi-a ucis copilul în vârstă de 3 ani şi 7 luni, s-a aşezat în pat lângă el şi şi-a tras în glonte în zona tâmplei. A folosit arma de serviciu, un Glock de calibrul 9 milimetri. Poliţistul avea 29 de ani şi era ofiţer la Antidrog, în cadrul Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti. Absolvise Academia de Poliţie în 2011, în acelaşi an cu soţia lui. Divorţul celor doi se încheiase în urmă cu o săptămână. Aveau custodie comună asupra băieţelului. Înainte de gestul extrem a scris mai multe bilete celor dragi.

„Nu vă pot dezvălui ce a scris. Ţine de intimitatea persoanei, şi-a justificat, oarecum, gestul de a ucide copilul şi de a se sinucide. Am constatat că în ceea ce priveşte copilul a folosit o pernă. Am găsit şi un recipient dar urmează să stabilim dacă într-adevăr a consumat băuturi alcoolice înainte. Am găsit mai multe bilete, urmează să le analizăm să vedem dacă într-adevăr au fost scrise de către acesta. Sunt mai multe bilete. Le lăsase în camera în care au fost găsite cadavrele. Două focuri au fost trase, câte unul pentru fiecare. Este arma din dotare pe care a ridicat-o cu scopul de a participa la o misiune”, a declarat Marius Ştefan, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Prim procurorul este cel care a condus ancheta. Acesta a mărturisit că nu i-a fost deloc uşor, mai ales că îl cunoştea atât pe Marius Frânţescu, poliţistul care ia pus fiului pistolul la cap şi a tras, cât şi pe fosta soţie a acestuia. Anchetatorii fac cercetări pentru a afla dacă ofiţerul BCCO  a premeditat totul. Asta cu atât mai mult cu cât există cunoştinţe ale acestuia care susţin că poliţistul ameninţa că se va omorî.

” Atât în ceea ce priveşte bărbatul cât şi copilul loviturile au fost în zona capului. Au fost găsiţi în dormitor. Copilul a fost împuşcat. Din datele pe care le avem crima s-a petrecut astăzi, urmează să stabilim cu exactitate. Tocmai facem cercetări în acest scop, să vedem motivul pentru care a ridicat arma, dacă a participat la o misiune, ca să ne ofere indicii cu privire la faptul că a premeditat fapta sau nu. Arma poate fi ridicată în scop de serviciu, pentru îndeplinirea misiunilor specifice poliţieneşti. Aseară (n.r vineri) a ridicat arma. Urmează să stabilim cu exactitate. Vă daţi seama că suntem la începutul anchetei, urmează să stabilim clar 2 a mai spus Marius Ştefan.

După ce au fost descoperite cele două cadavre, soţia ofiţerului BCCO, la rândul ei poliţist la Serviciul de Investigarea Infracţiunilor Economice, a leşinat, fiind transportată la spital unde a rămas sub observaţie.