Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Pitești, a ajuns în arest sâmbătă, fiind acuzat de comiterea de infracțiuni rutiere. Acesta refuzat să oprească la semnalul polițiștilor știind că are permisul suspendat. A fost urmărit de echipajele rutiere și a lovit mașina de poliție care era pe urmele sale.

Sâmbătă, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş efectuat semnal regulamentar de oprire unui motociclist care se deplasa pe DN 65, pe raza localităţii Albota, din direcţia Slatina spre Piteşti. Cel în cauză nu a oprit, încercând să fugă.

După aproximativ 10 minute, acesta a fost depistat de un echipaj al Biroului Rutier Piteşti pe raza comunei Bradu, pe strada Perilor.

Imagine

Cel în cauză a încercat din nou să scape, însă a lovit mașina de poliţie. Nici o persoană nu a fost ranită.

Conducătorul motocicletei, un bărbat de 30 de ani, din Piteşti, avea dreptul de a conduce suspendat, fiind cercetat în alt dosar penal pentru infracţiuni rutiere. Acesta, deși era deținător de permis categoria A a fost prins de oamenii legii la volanul unui autoturism.

După administrarea probatoriului, în cursul serii, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.