Un eliminat şi subiecte de rezervă, la examenul de Bacalaureat, în Argeş.

Eliminat din examenul de Bacalureat, din cauza telefonului mobil, este cazul unui elev de la Liceul Tehnic Forestier, din Curtea de Argeş. Alţi doi elevi, au intrat în examenul vieţii, la ora 13,00 , având dreptul la subiectele de rezervă, după ce au întârziat dimineaţă.

La Examenul de Bacalaureat 2018 în Argeş, s-au înscris 4.439 elevi. Au fost absenţi 304, însă, reprezentanţii centrelor de examinare din judeţ au întâlnit şi 3 situaţii speciale.

Doi elevi, de la centrul de examinare din cadrul Liceului Teoretic „Ion Barbu”, din Piteşti au întârziat. Cei doi au avut ghinionul să vină la examen cu un microbuz care a rămas în pană pe drum. Având în vedere situaţia, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş a decis, aşa după cum permit prevederile, să dea examen cu subiectele de rezervă, cei doi intrând în sală la ora 13,00.

La Liceul Forestier Curtea de Argeş, într-o sală a fost descoperit un elev care avea telefonul mobil la el. Cu toate că nu a fost prins copiind, acesta a fost eliminat din examen, dar fiind că nu avea voie cu aparatul.