Trimis în judecată după o spargere! A fost prins în flagrant

Un tânăr din Lunca Corbului a fost trimis în judecată după ce a dat o spargere la o societate comercială din Piteşti. Acesta a fost văzut din blocul vecin când încerca să intre după ce făcuse o gaură în acoperişul clădirii.

Trimis în judecată după o spargere! Într-o noapte de la mijlocul lunii noimebrie, Vicenţiu Ionuţ C., de 24 de ani din comuna Lunca Corbului s-a cocoţat pe terasa unei clădiri. Acolo a făcut o gaură în acoperis şi a încercat să pătrundă.
În timp şi se chinuia să intre prin efracţie a fost văzut din blocul vecin de un locatar. Acesta a sunat la 112.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti s-au deplasat la adresa indicată de interlocutor şi l-au prins pe hoţ în flagrant. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de tentativă de furt calificat. Ulterior a fost eliberat sub măsura controlului judicar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii Sectiei 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările în dosarul penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.